За да премахнете свързано устройство от акаунта си в iSharing, следвайте тези стъпки:
- Отворете iSharing
- Меню (горе вляво)
- Настройки
- Превъртете до самия край
- Докоснете „Изтриване на това устройство“
Това ще премахне завинаги устройството и данните му от акаунта Ви.
Имайте предвид, че за да използвате функцията за свързване на устройства, трябва да имате абонамент за Premium.