Сигналът за паника (SOS) е най-бързият начин да поискате помощ. Когато натиснете бутона „SOS“ горе вляво на главния екран, до всички Ваши приятели в iSharing, които виждат местоположението Ви, се изпраща насочено известие, за да могат веднага да проверят къде се намирате.
Как да изпратите сигнал за паника
Натиснете бутона „SOS“ на главния екран. Сигналът се изпраща след 10-секундно обратно отброяване, така че можете да докоснете „Отказ“ по време на отброяването, ако сте го натиснали по погрешка. След края на отброяването на екрана ще видите потвърждението „Сигналът за паника е изпратен“.
Ако не искате да изпращате сигнали за паника до определен приятел, отидете в Меню > Управление на известията > Сигнали за паника и изключете превключвателя до името на този приятел.