Chcete-li ze svého účtu iSharing odstranit propojené zařízení, postupujte takto:
- Otevřete iSharing
- Menu (levý horní roh)
- Nastavení
- Posuňte se úplně dolů
- Klepněte na „Odstranit toto zařízení“
Tím zařízení a jeho data trvale odstraníte ze svého účtu.
Upozorňujeme, že k používání funkce Propojení zařízení musíte mít předplacenou službu Premium.