Jako hostitel můžete spravovat žádosti o připojení, upravovat podrobnosti nebo Meetup ukončit.
- Schválení nebo odmítnutí žádostí o připojení – U Meetupu s režimem připojení se schválením můžete členy v seznamu žádostí schválit nebo odmítnout.
- Odebrání člena – Člena můžete z Meetupu odebrat.
- Úprava Meetupu – Můžete změnit název, popis a čas. Pokud změníte čas, členové dostanou upozornění.
- Ukončení Meetupu – Když Meetup ukončíte, sdílení polohy se okamžitě zastaví u všech členů.
Pokud hostitel Meetup opustí, Meetup skončí. Co se stane po jeho skončení, se dozvíte v článku [Sdílení polohy v Meetupu a jeho ukončení].