Jakmile Meetup skončí, sdílení polohy se okamžitě zastaví. Po dobu dalších 7 dnů zůstává uložena ne vaše poloha, ale pouze záznam o Meetupu (název, čas a seznam členů).
Kdy se sdílí moje poloha?
- Pouze když je Meetup aktivní. Před začátkem Meetupu je vidět jen seznam členů – žádné polohy se nezobrazují. Jakmile nastane čas začátku, polohy všech účastníků se zobrazí.
- Pouze v rámci Meetupu. Vzájemnou polohu vidí jen členové stejného Meetupu a mimo Meetup není viditelná. Nemá to vliv na vaše nastavení sdílení polohy s přáteli.
Co se stane s mou polohou, když Meetup skončí?
- Sdílení polohy se okamžitě zastaví. Když nastane čas konce nebo hostitel Meetup ukončí, polohy členů se od té chvíle přestanou sdílet a zobrazovat na mapě (zobrazí se stav „Ukončeno“).
- Po dobu 7 dnů zůstává záznam, nikoli poloha. Abyste se mohli podívat, kterých Meetupů jste se zúčastnili, zůstává záznam o Meetupu (název, čas, seznam členů) ve vašem seznamu 7 dní. Ani v tomto záznamu se polohy nezobrazují.
- Po 7 dnech zmizí i záznam. Po uplynutí 7 dnů se záznam o Meetupu automaticky a trvale smaže.
Časté dotazy
Ot. Sdílí se moje poloha ještě 7 dní po skončení Meetupu? Odp. Ne. Sdílení polohy se zastaví ve chvíli, kdy Meetup skončí. Po dobu 7 dnů zůstává pouze záznam o Meetupu (název, čas, členové) a polohy se v tomto záznamu nezobrazují.
Ot. Chci během Meetupu přestat sdílet svou polohu. Odp. Pokud Meetup opustíte, vaše poloha se přestane sdílet. (Pokud Meetup opustí hostitel, Meetup sám skončí.)