Sådan fjerner du en tilknyttet enhed fra din iSharing-konto:
- Gå til iSharing
- Menu (øverste venstre hjørne)
- Indstillinger
- Rul helt ned
- Tryk på "Slet denne enhed"
Det fjerner enheden og dens data permanent fra din konto.
Bemærk, at du skal have Premium for at bruge funktionen til tilknytning af enheder.