Τη στιγμή που λήγει ένα Meetup, η κοινοποίηση τοποθεσίας σταματά αμέσως. Αυτό που παραμένει για τις επόμενες 7 ημέρες δεν είναι η τοποθεσία σας, αλλά μόνο το ιστορικό του Meetup (τίτλος, ώρα και λίστα μελών).
Πότε κοινοποιείται η τοποθεσία μου;
- Μόνο όσο το Meetup είναι ενεργό. Πριν ξεκινήσει το Meetup, εμφανίζεται μόνο η λίστα μελών — δεν εμφανίζονται τοποθεσίες. Μόλις φτάσει η ώρα έναρξης, η τοποθεσία όλων γίνεται ορατή.
- Μόνο μέσα στο Meetup. Μόνο τα μέλη του ίδιου Meetup μπορούν να βλέπουν ο ένας την τοποθεσία του άλλου, και αυτή δεν είναι ορατή εκτός του Meetup. Δεν επηρεάζει τις ρυθμίσεις κοινοποίησης τοποθεσίας με τους φίλους σας.
Τι γίνεται με την τοποθεσία μου όταν λήξει το Meetup;
- Η κοινοποίηση τοποθεσίας σταματά αμέσως. Όταν φτάσει η ώρα λήξης ή ο οικοδεσπότης τερματίσει το Meetup, οι τοποθεσίες των μελών παύουν να κοινοποιούνται και να εμφανίζονται στον χάρτη από εκείνη τη στιγμή και μετά (εμφανίζεται η ένδειξη «Έληξε»).
- Αυτό που μένει για 7 ημέρες είναι ένα ιστορικό, όχι τοποθεσία. Για να μπορείτε να δείτε σε ποιο Meetup συμμετείχατε, το ιστορικό του Meetup (τίτλος, ώρα, λίστα μελών) παραμένει στη λίστα σας για 7 ημέρες. Ούτε σε αυτό το ιστορικό εμφανίζονται τοποθεσίες.
- Μετά από 7 ημέρες, διαγράφεται και το ιστορικό. Μόλις περάσουν 7 ημέρες, το ιστορικό του Meetup διαγράφεται αυτόματα και οριστικά.
Συχνές ερωτήσεις
Ε. Αφού λήξει ένα Meetup, συνεχίζει να κοινοποιείται η τοποθεσία μου για 7 ημέρες; Α. Όχι. Η κοινοποίηση τοποθεσίας σταματά τη στιγμή που λήγει το Meetup. Για 7 ημέρες παραμένει μόνο το ιστορικό του Meetup (τίτλος, ώρα, μέλη), και σε αυτό δεν εμφανίζονται τοποθεσίες.
Ε. Θέλω να σταματήσω να κοινοποιώ την τοποθεσία μου κατά τη διάρκεια ενός Meetup. Α. Αν αποχωρήσετε από το Meetup, η τοποθεσία σας δεν κοινοποιείται πλέον. (Αν αποχωρήσει ο οικοδεσπότης, λήγει το ίδιο το Meetup.)