Amikor egy barátod az iSharing-fiókodban befejez egy autóutat, az iSharing ezt automatikusan észleli, és az alábbihoz hasonló értesítést küld neked:
Az értesítésből a következőket tudhatod meg:
- Melyik barátodról van szó, és mikor fejezte be a vezetést
- A megtett távolságot
- Az elért legnagyobb sebességet
A barátaid útjairól akkor is kapsz Vezetési értesítéseket, ha te magad nem vezetsz.
A Vezetési értesítések beállítása
Kiválaszthatod, mely barátaidról szeretnél Vezetési értesítéseket kapni. Ha egy adott barátnál be- vagy ki szeretnéd kapcsolni a Vezetési értesítéseket, kövesd az alábbi lépéseket:
- Nyisd meg az iSharinget
- Koppints a Menüre (bal felül)
- Koppints a Értesítések kezelése > Vezetési értesítések lehetőségre
- Kapcsold be vagy ki az egyes barátok melletti kapcsolót