Zo verwijder je een gekoppeld apparaat uit je iSharing-account:
- Open iSharing
- Menu (linksboven)
- Instellingen
- Scrol helemaal naar beneden
- Tik op "Dit apparaat verwijderen"
Hiermee worden het apparaat en de bijbehorende gegevens permanent uit je account verwijderd.
Let op: je hebt een abonnement op de Premium service nodig om de functie Apparaatkoppeling te gebruiken.