Când un prieten din contul tău iSharing termină un drum cu mașina, iSharing detectează automat acest lucru și îți trimite o notificare ca cea de mai jos:
Notificarea îți va oferi următoarele informații:
- Cine este prietenul și când a terminat de condus
- Distanța parcursă
- Viteza maximă atinsă
Vei primi Alerte condus pentru drumurile prietenilor tăi chiar dacă tu nu conduci.
Cum configurezi Alertele condus
Poți alege pentru ce prieteni primești Alerte condus. Pentru a activa sau dezactiva Alertele condus pentru un anumit prieten, urmează acești pași:
- Deschide iSharing
- Atinge Meniu (stânga sus)
- Atinge Gestionează alertele > Alerte condus
- Activează sau dezactivează comutatorul de lângă fiecare prieten