Batterivarningar meddelar dig när batteriet i en väns telefon börjar ta slut. En varning skickas oftast när batterinivån sjunker under 20 %, men exakt när kan variera beroende på enhetsmodell, internetanslutning och andra inställningar.
När en varning skickas får du en avisering som ser ut så här:
Så här slår du på eller ändrar Batterivarningar:
iSharing-appen > Meny > Hantera varningar > Batterivarningar > Slå på/av för specifika vänner
Om din vän använder en Android-telefon kan du också få Strömaviseringar – extra aviseringar som skickas när vännens telefon stängs av eller slås på igen. Strömaviseringar aktiveras automatiskt när du slår på Batterivarningar för den vännen.