Когато приятел от Вашия акаунт в iSharing приключи пътуване с кола, iSharing го засича автоматично и Ви изпраща уведомление като това по-долу:
Уведомлението съдържа следната информация:
- Кой е приятелят и кога е приключил шофирането
- Изминатото разстояние
- Максималната достигната скорост
Ще получавате известия за шофиране за пътуванията на приятелите си, дори ако самият Вие не шофирате.
Как да настроите известията за шофиране
Можете да изберете за кои приятели да получавате известия за шофиране. За да включите или изключите известията за шофиране за конкретен приятел, следвайте тези стъпки:
- Отворете iSharing
- Докоснете Меню (горе вляво)
- Докоснете Управление на известията > Известия за шофиране
- Включете или изключете превключвателя до всеки приятел