Данните за местоположението на всеки потребител се съхраняват на нашия сървър до 90 дни. Потребителите не могат да променят или да изтриват ръчно историята на местоположенията си.
Ако искате да скриете историята на местоположенията си от друг потребител, можете да промените настройките за поверителност.