В момента, в който Meetup приключи, споделянето на местоположението спира веднага. През следващите 7 дни остава не местоположението Ви, а само записът за Meetup (заглавие, час и списък с участници).
Кога се споделя местоположението ми?
- Само докато Meetup е активен. Преди началото на Meetup се вижда само списъкът с участници – местоположения не се показват. Когато настъпи началният час, местоположението на всички става видимо.
- Само в рамките на Meetup. Само участниците в един и същ Meetup виждат местоположението си взаимно, а извън Meetup то не се вижда. Това не засяга настройките Ви за споделяне на местоположението с приятели.
Какво става с местоположението ми, когато Meetup приключи?
- Споделянето на местоположението спира веднага. Когато настъпи крайният час или домакинът прекрати Meetup, от този момент нататък местоположението на участниците вече не се споделя и не се показва на картата (показва се „Приключил“).
- За 7 дни остава запис, а не местоположение. За да можете да проверите в кои Meetup срещи сте участвали, записът за Meetup (заглавие, час, списък с участници) остава в списъка Ви 7 дни. В този запис също не се показват местоположения.
- След 7 дни изчезва и записът. След изтичане на 7 дни записът за Meetup се изтрива автоматично и окончателно.
Често задавани въпроси
В. След като Meetup приключи, споделя ли се местоположението ми още 7 дни? О. Не. Споделянето на местоположението спира в момента, в който Meetup приключи. За 7 дни остава само записът за Meetup (заглавие, час, участници), а в него не се показват местоположения.
В. Искам да спра да споделям местоположението си по време на Meetup. О. Ако напуснете Meetup, местоположението Ви вече няма да се споделя. (Ако домакинът напусне, самият Meetup приключва.)