Можете да напуснете кръг, като следвате стъпките по-долу.
- Меню > Управление на кръга > Докоснете кръга > Докоснете бутона „Напускане на кръга“.
Ако Вие сте създали кръга, ще трябва да го изтриете. Изтриването на кръга означава, че той ще бъде изтрит за всички членове.
- Меню > Управление на кръга > Докоснете кръга > Докоснете бутона „Изтриване на кръга“.