Když přítel z vašeho účtu iSharing dokončí jízdu, iSharing to automaticky rozpozná a pošle vám oznámení, jako je to níže:
Oznámení vás informuje o následujícím:
- O kterého přítele jde a kdy jízdu dokončil
- Ujetou vzdálenost
- Nejvyšší dosaženou rychlost
Upozornění na jízdu přátel budete dostávat, i když sami neřídíte.
Jak nastavit Upozornění na jízdu
Můžete si zvolit, pro které přátele budete Upozornění na jízdu dostávat. Chcete-li Upozornění na jízdu pro konkrétního přítele zapnout nebo vypnout, postupujte takto:
- Otevřete iSharing
- Klepněte na Menu (vlevo nahoře)
- Klepněte na Spravovat upozornění > Upozornění na jízdu
- Zapněte nebo vypněte přepínač u jednotlivých přátel