Údaje o poloze každého uživatele se na našem serveru uchovávají až 90 dní. Uživatelé nemohou svou historii polohy ručně upravovat ani mazat.
Pokud chcete svou historii polohy skrýt před jiným uživatelem, můžete změnit nastavení soukromí.
Údaje o poloze každého uživatele se na našem serveru uchovávají až 90 dní. Uživatelé nemohou svou historii polohy ručně upravovat ani mazat.
Pokud chcete svou historii polohy skrýt před jiným uživatelem, můžete změnit nastavení soukromí.