Alle brugeres placeringsdata gemmes på vores server i op til 90 dage. Brugere kan ikke selv ændre eller slette deres placeringshistorik.
Hvis du vil skjule din placeringshistorik for en anden bruger, kan du ændre dine privatlivsindstillinger.
Alle brugeres placeringsdata gemmes på vores server i op til 90 dage. Brugere kan ikke selv ændre eller slette deres placeringshistorik.
Hvis du vil skjule din placeringshistorik for en anden bruger, kan du ændre dine privatlivsindstillinger.