Αν βλέπετε την ετικέτα «Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης» κάτω από το όνομα του φίλου σας, σημαίνει ότι η Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης (Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στο Android) είναι ενεργοποιημένη στο τηλέφωνό του.
Γιατί είναι ενεργοποιημένη;
Ο φίλος σας μπορεί να την ενεργοποίησε ο ίδιος ή το τηλέφωνό του μπορεί να την ενεργοποίησε αυτόματα όταν η μπαταρία έπεσε χαμηλά. Αυτή η ετικέτα εμφανίζεται τόσο σε iPhone όσο και σε Android.
Πώς επηρεάζει την κοινοποίηση τοποθεσίας;
Η Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης περιορίζει τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο, οπότε η τοποθεσία του φίλου σας μπορεί να μην ενημερώνεται μέχρι να ανοίξει το iSharing. Μπορεί να βλέπετε μια παλιά τοποθεσία και να υπάρχουν κενά στο Ιστορικό τοποθεσιών.
Πώς να την απενεργοποιήσετε
- iPhone – Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία και απενεργοποιήστε τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.
- Android – Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία και απενεργοποιήστε τη Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Τα ονόματα των μενού μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή.
Android: Ελέγξτε επίσης τη Βελτιστοποίηση μπαταρίας
Αν εμφανίζεται η ετικέτα «Διακοπή βελτιστοποίησης μπαταρίας», η Βελτιστοποίηση μπαταρίας περιορίζει το iSharing στο παρασκήνιο. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > iSharing > Μπαταρία και επιλέξτε «Χωρίς περιορισμούς» (ή «Να μη γίνεται βελτιστοποίηση»).
→ [Android] Πώς να εξαιρέσετε το iSharing από τη Βελτιστοποίηση μπαταρίας
Για άλλες ετικέτες κατάστασης, δείτε το άρθρο Γιατί δεν ενημερώνεται η τοποθεσία του φίλου μου; Επεξήγηση ετικετών κατάστασης.