Οι συσκευές Android διαθέτουν πλέον λειτουργία βελτιστοποίησης μπαταρίας, η οποία ουσιαστικά θέτει τις εφαρμογές σε αδράνεια αν δεν τις έχετε χρησιμοποιήσει για κάποιο διάστημα. Αν η Βελτιστοποίηση μπαταρίας είναι ενεργοποιημένη σε μια συσκευή Android, η τοποθεσία του χρήστη δεν θα ενημερώνεται και μπορεί να φαίνεται ότι έχει «κολλήσει» στην ίδια τοποθεσία μέχρι να ανοίξει την εφαρμογή.
Βεβαιωθείτε ότι το iSharing εξαιρείται από αυτή τη βελτιστοποίηση μπαταρίας, καθώς μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις ενημερώσεις τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο.
Γενικές συσκευές Android (π.χ. Nexus, Pixel, LG..)
Android 12+
- Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και ειδοποιήσεις > iSharing > Μπαταρία > Χωρίς περιορισμούς
Android 11
-
Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και ειδοποιήσεις > Ειδική πρόσβαση εφαρμογών > Βελτιστοποίηση μπαταρίας > αλλάξτε το «Μη βελτιστοποιημένες» σε «Όλες οι εφαρμογές» > iSharing > Να μη γίνεται βελτιστοποίηση
Samsung
Android 12+
- Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > iSharing > Μπαταρία > Χωρίς περιορισμούς
Android 11
-
Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > μενού επάνω δεξιά > Ειδική πρόσβαση > Βελτιστοποίηση χρήσης μπαταρίας > αλλάξτε το «Μη βελτιστοποιημένες εφαρμογές» σε «Όλες» > απενεργοποιήστε για το iSharing