Όταν ένας φίλος στον λογαριασμό iSharing σας ολοκληρώνει μια οδήγηση, το iSharing το ανιχνεύει αυτόματα και σας στέλνει μια ειδοποίηση όπως η παρακάτω:
Η ειδοποίηση θα σας ενημερώνει για τα εξής:
- Ποιος είναι ο φίλος και πότε ολοκλήρωσε την οδήγηση
- Η απόσταση που διάνυσε
- Η μέγιστη ταχύτητα που έφτασε
Θα λαμβάνετε Ειδοποιήσεις οδήγησης για τις διαδρομές των φίλων σας ακόμη κι αν δεν οδηγείτε εσείς.
Πώς να ρυθμίσετε τις Ειδοποιήσεις οδήγησης
Μπορείτε να επιλέξετε για ποιους φίλους θα λαμβάνετε Ειδοποιήσεις οδήγησης. Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις Ειδοποιήσεις οδήγησης για έναν συγκεκριμένο φίλο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
- Ανοίξτε το iSharing
- Πατήστε Μενού (πάνω αριστερά)
- Πατήστε Διαχείριση ειδοποιήσεων > Ειδοποιήσεις οδήγησης
- Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τον διακόπτη δίπλα σε κάθε φίλο