Τα δεδομένα τοποθεσίας κάθε χρήστη αποθηκεύονται στον διακομιστή μας για έως 90 ημέρες. Οι χρήστες δεν μπορούν να τροποποιήσουν ή να διαγράψουν το ιστορικό τοποθεσιών τους χειροκίνητα.
Αν θέλετε να αποκρύψετε το ιστορικό τοποθεσιών σας από κάποιον άλλο χρήστη, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας.