כשחבר בחשבון iSharing שלכם מסיים נסיעה, iSharing מזהה זאת אוטומטית ושולחת לכם הודעה כמו זו שלהלן:
ההודעה תכלול את המידע הבא:
- מיהו החבר ומתי הוא סיים לנהוג
- מרחק הנסיעה שלו
- המהירות המרבית שהגיע אליה
תקבלו התראות נהיגה על הנסיעות של החברים שלכם גם אם אתם עצמכם לא נוהגים.
איך מגדירים התראות נהיגה
אפשר לבחור על אילו חברים תקבלו התראות נהיגה. כדי להפעיל או לכבות התראות נהיגה עבור חבר מסוים, בצעו את השלבים הבאים:
- פתחו את iSharing
- הקישו על תפריט (בפינה השמאלית העליונה)
- הקישו על ניהול התראות > התראות נהיגה
- הפעילו או כבו את המתג שליד כל חבר