אפשר לשנות את רמת הפרטיות לכל אדם בכל עת.
- לחצו על כפתור התפריט (בפינה השמאלית העליונה)
- לחצו על פרטיות וחברים
- לחצו על חבר ושנו את רמת הפרטיות
יש 3 רמות פרטיות שונות.
- שיתוף מיקום ומרחק: החבר שלכם יכול לראות את המיקום שלכם במפה.
- שיתוף מרחק: החבר שלכם יכול לראות רק את המרחק ביניכם.
- הסתרת מידע: החבר שלכם לא יכול לראות את המידע שלכם.
* שימו לב: אם תגדירו את רמת הפרטיות ל"הסתרת מידע" או ל"שיתוף מרחק", יופיע אצל האדם השני מחוון שמודיע לו שהמיקום שלכם מוסתר.