אפשר למחוק חבר לפי השלבים הבאים. תפריט > פרטיות וחברים > בחירת חבר > מחיקת החבר אחרי שהחבר נמחק, הוא כבר לא יכול לראות את המיקום שלכם. 23 באוק' 2026, 05:06 עודכן מאמרים קשורים איך מסירים מישהו מהמעגל שלי? האם אפשר לעקוב אחר מישהו בלי ידיעתו? האם אפשר להסתיר את המיקום שלי מחבר ב-iSharing? (הסתרת מיקום) איך מוחקים את החשבון? האם אפשר לשתף את המיקום שלי עם חברים שאינם משתמשים ב-iSharing?