אפשר למחוק את חשבון iSharing כך:
- פתחו את אפליקציית iSharing
- בחרו בתפריט (בפינה השמאלית העליונה)
- בחרו בהגדרות
- גללו עד למטה
- בחרו ב"מחיקת החשבון שלי".
אם נרשמתם לשירות פרימיום, עליכם לבטל את המינוי כדי שלא תחויבו אחרי מחיקת החשבון. תשלומי המינוי מנוהלים על ידי Apple AppStore ו-Google Play Store. אפשר לבטל את המינוי כך:
- Apple AppStore
הגדרות > השם שלכם > מינויים > iSharing > ביטול - Google Play Store
Play Store > תפריט (בפינה השמאלית העליונה) >מינויים > iSharing > ביטול המינוי
שימו לב: כשמוחקים את החשבון, המידע שלכם יוסר לגמרי, ואם תחליטו לנסות שוב את iSharing בעתיד, תצטרכו להירשם מחדש.