אם יש לכם מכשיר Huawei והמיקום שלכם לא מתעדכן, בצעו את השלבים הבאים.
בנוסף, אם המיקום של החברים שלכם לא מתעדכן במכשיר שלכם ויש להם מכשיר Huawei, הפנו אותם לדף הזה.
הפעילו את שירותי המיקום
iSharing לא תוכל לזהות את המיקום שלכם אם שירותי המיקום כבויים.
EMUI 8
- הגדרות > אבטחה ופרטיות > גישה למיקום > הפעילו את 'גישה למיקום שלי' והגדירו 'שימוש ב-GPS, ב-Wi-Fi וברשתות סלולריות'
תנו ל-iSharing הרשאת גישה למיקום
EMUI 8
- הגדרות > אפליקציות והתראות> אפליקציות > iSharing > הרשאות > המיקום שלך > הפעלה
ודאו שחיבור האינטרנט פעיל
מכיוון ש-iSharing מעדכנת את המיקום שלכם דרך 3G/LTE/WiFi, המכשיר צריך להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן.
הפעילו Wi-Fi
iSharing משתמשת באות Wi-Fi כדי להעריך את המיקום הנוכחי כשאות GPS אינו זמין (בתוך מבנים או מתחת לאדמה). אנחנו ממליצים להפעיל Wi-Fi גם אם אינכם משתמשים בו.
- הגדרות > Wi-Fi מופעל
הפעילו שימוש בנתונים סלולריים
EMUI 8
- הגדרות > אלחוטי ורשתות > רשת סלולרית > נתונים סלולריים > מופעל
השביתו את חוסך הנתונים / הגבלת הנתונים
EMUI 8
- הגדרות > אלחוטי ורשתות > נתונים סלולריים > חוסך נתונים > כבוי
כבו את חיסכון הסוללה ו/או את אופטימיזציית הסוללה 🔋
iSharing צריכה לפעול ברקע. אבל אם אופטימיזציית הסוללה מופעלת, Android סוגרת בכוח את התהליך של iSharing.
כדי לכבות את אופטימיזציית הסוללה עבור אפליקציה:
EMUI 8
- הגדרות > סוללה > מצב חיסכון בחשמל > כבוי
- הגדרות > אפליקציות והתראות > אפליקציות > iSharing > סוללה > הפעלה > השביתו את 'ניהול אוטומטי' והפעילו את כל אפשרויות 'ניהול ידני'
EMUI 7
- הגדרות > סוללה > מצב חיסכון בחשמל > כבוי
- הגדרות > אפליקציות > iSharing > סוללה > סגירה אחרי נעילת המסך > כבוי
EMUI 6
- הגדרות > סוללה > מצב חיסכון בחשמל > כבוי
- אפליקציות > iSharing > סוללה > המשך פעולה אחרי כיבוי המסך > מופעל
בדקו אפליקציות ניקוי אוטומטי של צד שלישי
אפליקציות ניקוי אוטומטי מסוימות של צד שלישי עלולות למנוע מ-iSharing לפעול. אם הורדתם אפליקציות לניקוי מטמון או זיכרון, ודאו ש-iSharing מוחרגת מהן.
נעלו את iSharing כדי שמנהל המשימות לא יסגור אותה בכוח
חשוב מאוד, כי סגירה כזו עלולה לעצור לגמרי את פעולת iSharing כשהיא לא פתוחה.
במסך הבית, לחצו על סמל התפריט הריבועי בפינה הימנית התחתונה כדי להיכנס לממשק ריבוי המשימות. מצאו את המסך של iSharing והקישו על סמל המנעול (בתמונה למטה).
כשהנעילה מופעלת, iSharing לא תיסגר בכוח כשתלחצו על "🗑️" (מוצג למטה) כדי לנקות את הזיכרון.
**אל תסגרו את iSharing בהחלקה. אם תעשו זאת, iSharing תיסגר ברקע. כש-iSharing סגורה, היא לא יכולה לעדכן את המיקום שלכם או לקבל את המיקום של החברים שלכם.
הפעילו מחדש את הטלפון
במקרים מסוימים, המכשיר עלול לאבד את החיבור לשירות המיקום. במצב כזה, הפעלה מחדש של המכשיר תפתור את הבעיה.