ב-iSharing אנו מכבדים את הפרטיות והמידע האישי של כולם.
לכן, לא תוכלו לצפות במיקום של אדם אחר עד שהוא יאשר את בקשת החברות שלכם.
עם זאת, לאחר שתהיו חברים באפליקציית iSharing, החבר שלכם לא יקבל התראה כשאתם בודקים את המיקום או את היסטוריית המיקומים שלו.
אלא אם החבר שלכם ישנה את הגדרות הפרטיות שלו, תוכלו לצפות במיקום שלו בכל עת.
*כברירת מחדל, הגדרות הפרטיות מוגדרות ל״שיתוף מיקום ומרחק״.