כמארחים, תוכלו לנהל בקשות הצטרפות, לערוך את הפרטים או לסיים את ה-Meetup.
- אישור או דחייה של בקשות הצטרפות — ב-Meetup מסוג הצטרפות באישור, אפשר לאשר או לדחות משתתפים מתוך רשימת הבקשות.
- הסרת משתתף — אפשר להסיר משתתף מה-Meetup.
- עריכת ה-Meetup — אפשר לשנות את הכותרת, התיאור והשעה. אם משנים את השעה, המשתתפים מקבלים הודעה.
- סיום ה-Meetup — כשמסיימים אותו, שיתוף המיקום נעצר מיד עבור כל המשתתפים.
אם המארח עוזב את ה-Meetup, ה-Meetup מסתיים. כדי לדעת מה קורה אחרי שהוא מסתיים, ראו [שיתוף מיקום וסיום של Meetup].