ברגע ש-Meetup מסתיים, שיתוף המיקום נעצר מיד. מה שנשמר במשך 7 הימים הבאים אינו המיקום שלכם, אלא רק רשומת ה-Meetup (כותרת, שעה ורשימת המשתתפים).
מתי המיקום שלי משותף?
- רק כשה-Meetup פעיל. לפני שה-Meetup מתחיל, רק רשימת המשתתפים גלויה — לא מוצגים מיקומים. כשמגיעה שעת ההתחלה, המיקום של כולם הופך לגלוי.
- רק בתוך ה-Meetup. רק משתתפים באותו Meetup יכולים לראות זה את מיקומו של זה, והמיקום אינו גלוי מחוץ ל-Meetup. הדבר אינו משפיע על הגדרות שיתוף המיקום שלכם עם חברים.
מה קורה למיקום שלי כשה-Meetup מסתיים?
- שיתוף המיקום נעצר מיד. כשמגיעה שעת הסיום או כשהמארח מסיים את ה-Meetup, מאותו רגע המיקומים של המשתתפים כבר לא משותפים ולא מוצגים במפה (מוצג כ״הסתיים״).
- מה שנשמר ל-7 ימים הוא רשומה, לא מיקום. כדי שתוכלו לראות לאיזה Meetup הצטרפתם, רשומת ה-Meetup (כותרת, שעה, רשימת משתתפים) נשארת ברשימה שלכם במשך 7 ימים. גם ברשומה זו לא מוצגים מיקומים.
- אחרי 7 ימים, גם הרשומה נמחקת. לאחר 7 ימים, רשומת ה-Meetup נמחקת אוטומטית ולצמיתות.
שאלות נפוצות
ש. אחרי ש-Meetup מסתיים, האם המיקום שלי ממשיך להיות משותף במשך 7 ימים? ת. לא. שיתוף המיקום נעצר ברגע שה-Meetup מסתיים. מה שנשמר ל-7 ימים הוא רק רשומת ה-Meetup (כותרת, שעה, משתתפים), ולא מוצגים בה מיקומים.
ש. אני רוצה להפסיק לשתף את המיקום שלי במהלך Meetup. ת. אם עוזבים את ה-Meetup, המיקום שלכם כבר לא משותף. (אם המארח עוזב, ה-Meetup עצמו מסתיים.)