Minden felhasználó helyadatait legfeljebb 90 napig tároljuk a szerverünkön. A felhasználók nem tudják manuálisan módosítani vagy törölni a Helyelőzményeiket.
Ha szeretnéd elrejteni a Helyelőzményeidet egy másik felhasználó elől, módosíthatod az adatvédelmi beállításaidat.