A Pánikriasztás (SOS) a leggyorsabb módja annak, hogy segítséget kérj. Ha megnyomod a főképernyő bal felső részén található „SOS” gombot, push-értesítést küldünk minden olyan iSharing-barátodnak, aki látja a helyedet, így azonnal megnézhetik, hol vagy.
Pánikriasztás küldése
Nyomd meg a főképernyőn az „SOS” gombot. A riasztás egy 10 másodperces visszaszámlálás után megy ki, így ha véletlenül nyomtad meg, a visszaszámlálás alatt koppints a Mégse gombra. A visszaszámlálás végén megjelenik a képernyőn a „Pánikriasztás elküldve” megerősítés.
Ha egy adott barátodnak nem szeretnél Pánikriasztást küldeni, lépj a Menü > Értesítések kezelése > Pánikriasztások menüpontba, és kapcsold ki a barátod neve melletti kapcsolót.