Abban a pillanatban, amikor egy Meetup véget ér, a helymegosztás azonnal leáll. A következő 7 napban nem a tartózkodási helyed marad meg, hanem csak a Meetup adatai (cím, időpont és a tagok listája).
Mikor van megosztva a tartózkodási helyem?
- Csak amíg a Meetup aktív. A Meetup kezdete előtt csak a tagok listája látható — helyek nem jelennek meg. Amint elérkezik a kezdési időpont, mindenki tartózkodási helye láthatóvá válik.
- Csak a Meetupon belül. Csak ugyanannak a Meetupnak a tagjai láthatják egymás tartózkodási helyét, és ez a Meetupon kívül nem látható. Nincs hatással a barátokkal való helymegosztási beállításaidra.
Mi történik a tartózkodási helyemmel, amikor a Meetup véget ér?
- A helymegosztás azonnal leáll. Amikor elérkezik a befejezési időpont, vagy a házigazda befejezi a Meetupot, attól a pillanattól kezdve a tagok tartózkodási helye már nincs megosztva, és nem jelenik meg a térképen (a „Befejeződött” felirat látható).
- Ami 7 napig megmarad, az egy bejegyzés, nem tartózkodási hely. Hogy visszanézhesd, melyik Meetuphoz csatlakoztál, a Meetup adatai (cím, időpont, tagok listája) 7 napig a listádban maradnak. Ebben a bejegyzésben sem jelennek meg tartózkodási helyek.
- 7 nap után a bejegyzés is eltűnik. 7 nap elteltével a Meetup adatai automatikusan és véglegesen törlődnek.
GYIK
K: Egy Meetup befejezése után még 7 napig meg van osztva a tartózkodási helyem? V: Nem. A helymegosztás abban a pillanatban leáll, amikor a Meetup véget ér. 7 napig csak a Meetup adatai (cím, időpont, tagok) maradnak meg, és ezekben nem jelennek meg tartózkodási helyek.
K: Szeretném leállítani a helymegosztást egy Meetup alatt. V: Ha kilépsz a Meetupból, a tartózkodási helyed többé nem lesz megosztva. (Ha a házigazda lép ki, maga a Meetup ér véget.)