Het Paniekalarm (SOS) is de snelste manier om hulp te vragen. Als je op de 'SOS'-knop linksboven in het hoofdscherm drukt, wordt er een pushmelding gestuurd naar al je iSharing-vrienden die je locatie kunnen zien, zodat ze meteen kunnen checken waar je bent.
Zo verstuur je een Paniekalarm
Druk op de 'SOS'-knop in het hoofdscherm. Het alarm wordt verstuurd na een aftelling van 10 seconden, dus je kunt tijdens het aftellen op Annuleren tikken als je per ongeluk hebt gedrukt. Zodra het aftellen voorbij is, zie je de bevestiging "Verzonden paniekwaarschuwing" op je scherm.
Wil je geen Paniekalarm naar een bepaalde vriend sturen? Ga dan naar Menu > Beheer meldingen > Paniekalarm en zet de schakelaar naast de naam van die vriend uit.