Volg deze stappen om uit te loggen bij de iSharing-app:
iSharing > Menu (linksboven) > Instellingen > Uitloggen
Als je uitlogt, blijft je locatie staan op de plek waar die voor het laatst is bijgewerkt voordat je uitlogde. Er verschijnt een pictogram voor verbroken verbinding naast je naam, wat aangeeft dat de app niet meer verbonden is. Daarnaast wordt naast je naam en op je pictogram weergegeven hoeveel tijd er is verstreken sinds de laatste locatie-update.