Als host kun je deelnameverzoeken beheren, de gegevens bewerken of de Meetup beëindigen.
- Deelnameverzoeken goedkeuren of weigeren — Bij een Meetup met Goedkeuring vereist kun je leden vanuit de lijst met verzoeken goedkeuren of weigeren.
- Een lid verwijderen — Je kunt een lid uit de Meetup verwijderen.
- De Meetup bewerken — Je kunt de titel, beschrijving en tijd wijzigen. Als je de tijd wijzigt, krijgen de leden een melding.
- De Meetup beëindigen — Wanneer je de Meetup beëindigt, stopt het delen van locaties direct voor alle leden.
Als de host de Meetup verlaat, eindigt de Meetup. Wil je weten wat er gebeurt nadat de Meetup is geëindigd? Bekijk dan [Locatie delen en beëindigen bij een Meetup].