Når en venn på iSharing-kontoen din er ferdig med en kjøretur, oppdager iSharing det automatisk og sender deg et varsel som dette:
Varselet gir deg følgende informasjon:
- Hvem vennen er, og når vedkommende var ferdig med å kjøre
- Kjøredistansen
- Toppfarten vedkommende kom opp i
Du får kjørevarsler for vennenes turer selv om du ikke kjører selv.
Slik setter du opp kjørevarsler
Du kan velge hvilke venner du vil få kjørevarsler for. Slik slår du kjørevarsler på eller av for en bestemt venn:
- Åpne iSharing
- Trykk på Meny (øverst til venstre)
- Trykk på Administrer varsler > Kjørevarsler
- Slå bryteren ved siden av hver venn på eller av