Slik fjerner du en tilkoblet enhet fra iSharing-kontoen din:
- Åpne iSharing
- Meny (øverst til venstre)
- Innstillinger
- Rull helt ned
- Trykk på «Slett denne enheten»
Dette fjerner enheten og dataene dens permanent fra kontoen din.
Merk at du må ha Premium for å bruke funksjonen Enhetskobling.