Pentru a elimina un dispozitiv conectat din contul tău iSharing, urmează acești pași:
- Deschide iSharing
- Meniu (colțul din stânga sus)
- Setări
- Derulează până jos
- Apasă pe „Șterge acest dispozitiv”
Astfel, dispozitivul și datele sale vor fi eliminate definitiv din contul tău.
Reține că trebuie să ai un abonament la Serviciul Premium pentru a folosi funcția Conectare dispozitive.