Alerta de panică (SOS) este cea mai rapidă modalitate de a cere ajutor. Când apeși butonul „SOS” din stânga sus a ecranului principal, se trimite o notificare push tuturor prietenilor tăi din iSharing care îți pot vedea locația, ca să poată verifica imediat unde te afli.
Cum trimiți o Alertă de panică
Apasă butonul „SOS” de pe ecranul principal. Alerta este trimisă după o numărătoare inversă de 10 secunde, așa că poți atinge Anulează în timpul numărătorii dacă l-ai apăsat din greșeală. După ce se încheie numărătoarea inversă, vei vedea pe ecran confirmarea „Alerta de panică a fost trimisă”.
Dacă nu vrei să trimiți Alerte de panică unui anumit prieten, accesează Meniu > Gestionează alertele > Alerte de panică și dezactivează comutatorul de lângă numele acelui prieten.