Vissa platser registreras automatiskt av vårt system som en användares hem, arbete eller skola. De här platserna registreras automatiskt för att göra det enkelt för dig att ställa in Platsvarningar.
När en viss plats registreras som en plats visas den automatiskt på kartan, såvida du inte har stängt av platsmarkörer helt. Om du trycker på platsmarkören får du ett meddelande om vad platsen har registrerats som och en fråga om vad du vill göra med den.
- Om du väljer "Ja, meddela mig" ställs en Platsvarning in för platsen och för den vännen.
- Om du väljer "Redigera plats" kommer du till en annan skärm där du kan redigera Platsvarningen för den platsen.
- Om du väljer "Visa inte igen" försvinner platsmarkören från kartan.