Du kan dela din plats med vem som helst, även med personer som inte använder iSharing ännu. Så här delar du din plats.
- Öppna iSharing-appen.
- Välj knappen "Dela".
- Du kan också välja dig själv och sedan välja dela-knappen.
- Välj hur länge du vill dela din plats.
- Välj vilket socialt medium eller vilken meddelandeapp du vill dela via.
- En länk skapas där dina vänner kan se din plats. Länken tar dem till en webbsida, så att de inte behöver registrera sig på iSharing.