Följ de här stegen för att logga ut från iSharing-appen:
iSharing > Meny (uppe till vänster) > Inställningar > Logga ut
När du loggar ut stannar din plats kvar på den senast uppdaterade platsen innan du loggade ut. En ikon för bruten anslutning visas bredvid ditt namn och visar att appen inte längre är ansluten. Dessutom visas tiden sedan den senaste platsuppdateringen bredvid ditt namn och på din ikon.