Så fort en Meetup avslutas slutar platsdelningen direkt. Det som finns kvar de kommande 7 dagarna är inte din plats, utan endast Meetup-historiken (titel, tid och medlemslista).
När delas min plats?
- Bara medan den pågår. Innan Meetupen startar syns bara medlemslistan – inga platser visas. När starttiden har kommit blir allas platser synliga.
- Bara inne i Meetupen. Endast medlemmar i samma Meetup kan se varandras platser, och de syns inte utanför Meetupen. Det påverkar inte dina inställningar för platsdelning med vänner.
Vad händer med min plats när Meetupen avslutas?
- Platsdelningen slutar direkt. När sluttiden har nåtts eller värden avslutar Meetupen delas medlemmarnas platser inte längre och visas inte på kartan från och med den stunden (visas som "Avslutad").
- Det som finns kvar i 7 dagar är en historik, inte en plats. För att du ska kunna se tillbaka på vilken Meetup du var med i finns Meetup-historiken (titel, tid, medlemslista) kvar i din lista i 7 dagar. Platser visas inte heller i den här historiken.
- Efter 7 dagar försvinner även historiken. När 7 dagar har gått raderas Meetup-historiken automatiskt och permanent.
FAQ
F. Delas min plats fortfarande i 7 dagar efter att en Meetup har avslutats? S. Nej. Platsdelningen slutar i samma stund som Meetupen avslutas. Det som finns kvar i 7 dagar är bara Meetup-historiken (titel, tid, medlemmar), och platser visas inte i den historiken.
F. Jag vill sluta dela min plats under en Meetup. S. Om du lämnar Meetupen delas din plats inte längre. (Om värden lämnar avslutas själva Meetupen.)