iSharing'de arkadaşlarınızla paylaştığınız tüm mesajlar, gönderildikten 30 gün sonra en eskiden başlamak üzere otomatik olarak silinir.
Mesaj 30 günden eski değilse, aşağıdaki adımları izleyerek yalnızca kendi cihazınızdan silebilirsiniz:
Cihazınızdan bir sohbeti (mesajları) nasıl silersiniz:
-
iSharing uygulamasını açın
-
Sağ üst köşedeki mesaj simgesine dokunarak Gelen Kutusunu açın
-
Silmek istediğiniz sohbeti sola kaydırın
-
Çöp kutusu simgesine dokunarak sohbeti silin
❗ Not: Bireysel mesaj silme desteklenmez. Yalnızca tüm sohbeti silebilirsiniz.
⚠️ Ayrıca: Silinen sohbetler yalnızca cihazınızdan kaldırılır. Karşı taraf da kendi cihazından silmelidir.
Yeni mesajları neden okuyamıyorum?
iSharing'deki birebir (1:1) mesajlar artık şifreleniyor ve sunucularımızda düz metin olarak saklanmıyor. Bu nedenle yeni mesajlar uygulamanın eski sürümlerinde okunamaz.
Siz veya arkadaşınız yeni mesajları okuyamıyorsanız lütfen App Store veya Google Play'den iSharing'i en son sürüme güncelleyin.