Деякі місця наша система автоматично визначає як дім, роботу чи школу користувача. Це робиться для того, щоб вам було простіше налаштовувати сповіщення про місця.
Коли певне місце визначено, воно автоматично відображається на карті, якщо ви повністю не вимкнули позначки місць. Натиснувши позначку місця, ви побачите повідомлення про те, як було визначено це місце, і запитання, що ви хочете з ним зробити.
- Якщо вибрати «Так, сповіщати мене», для цього місця й цього друга буде налаштовано сповіщення про місце.
- Якщо вибрати «Редагувати місце», відкриється інший екран, де можна змінити сповіщення про це місце.
- Якщо вибрати «Більше не показувати», позначка місця зникне з карти.