Дані про місцезнаходження кожного користувача зберігаються на нашому сервері до 90 днів. Користувачі не можуть вручну змінювати чи видаляти свою історію місцезнаходжень.
Якщо ви хочете приховати свою історію місцезнаходжень від іншого користувача, ви можете змінити налаштування конфіденційності.