Ви можете будь-коли налаштувати рівень конфіденційності для кожної людини.
- Натисніть кнопку «Меню» (угорі ліворуч)
- Натисніть «Конфіденційність та друзі»
- Натисніть на друга й налаштуйте рівень конфіденційності
Є 3 рівні конфіденційності.
- Поділіться місцезнаходженням та відстанню: ваш друг бачить ваше місцезнаходження на карті.
- Поділіться відстанню: ваш друг бачить лише відстань між вами.
- Сховати інформацію: ваш друг не бачить вашої інформації.
* Зверніть увагу: якщо ви встановите рівень конфіденційності «Сховати інформацію» або «Поділіться відстанню», інша людина побачить позначку, яка повідомляє, що ваше місцезнаходження приховано.