Ви можете видалити друга так.
- Меню > Конфіденційність та друзі > Виберіть друга > Видалити друга
Після видалення друг більше не бачитиме вашого місцезнаходження.
Ви можете видалити друга так.
Після видалення друг більше не бачитиме вашого місцезнаходження.