Щоб вийти з застосунку iSharing, виконайте такі дії:
iSharing > Меню (верхній лівий кут) > Налаштування > Вийти
Коли ви вийдете з акаунта, ваше місцезнаходження залишиться в останній оновленій точці перед виходом. Поруч із вашим ім'ям з'явиться значок від'єднання , який означає, що застосунок більше не підключено. Крім того, поруч з ім'ям і на вашому значку відображатиметься час, що минув з останнього оновлення місцезнаходження.